Een gigantische markt ligt voor je klaar

Wat?

'SportMed for PT' is een nieuw businessconcept voor Personal Trainers waarmee je van cardiobegeleiding ook een zogenaamde 'moneymaker' maakt. De ideale aanvulling op je actuele aanbod. Met 'SportMed for PT' trek je enerzijds een nieuw type klant aan, maar verhoog je ook de rentabiliteit én de loyaliteit van je bestaande cliënteel.

Waarom?

Cardiotraining vormt een integraal bestanddeel van een gezonde leefstijl. Steeds meer mensen doen voor dit laatste beroep op de ondersteuning van een personal trainer. Dat is goed nieuws! Met het juiste concept ligt in cardiobegeleiding een enorm groeipotentieel voor heel wat PT's.

Voor wie?

'SportMed for PT' is er voor Personal Trainers die open minded zijn en geloven dat cardiobegeleiding een substantiële bron van inkomsten kan betekenen. Wanneer dit wordt gebracht door de juiste persoon en met de passende ondersteuning, zal cardiobegeleiding niet alleen een enorme meerwaarde betekent voor je businessplan, maar kan het zelfs 'de kapstok' worden van je personal training business.

Wat kost het?

Er is al een 'SportMed for PT' basislicentie voor € 45,-/maand (Na het volgen van de opleiding). Lees verder wat je daar allemaal voor kan verwachten, welke werkinstrumenten je ter beschikking krijgt en hoe je kan intekenen.