Eenvoudig, efficiënt en maximale ROI

Software - STS 5.0

Software - STS 5.0

Krijg toegang tot de gegevens van je klanten waar je maar wil. De STS Coach-applicatie is het basis-werkinstrument van de personal trainer. De modulair opgebouwde applicatie kan eenvoudig worden gedownload en geïnstalleerd op elke Windows computer. Met de lancering van STS versie 5.0 werden tal van nieuwe mogelijkheden om een uitzonderlijke dienstverlening uit te bouwen geactiveerd. Die mogelijkheden gaan trouwens veel verder dan cardiotraining alleen.

Begeleiding - SportMed Test- en trainingsmethodiek

Begeleiding - SportMed Test- en trainingsmethodiek

Ondertussen meer dan 30 jaar geleden werd de basis gelegd van de wetenschappelijk onderbouwde SportMed methode voor cardiotraining. Deze werd permanent doorontwikkeld en dankzij de technologische ontwikkelingen is deze vandaag actueler dan ooit. De unieke SportMed inspanningsproef, de eenvoudige maar duidelijk evaluatie, het gepersonaliseerde programma met resultaatgarantie, in combinatie met het gebruiksgemak van de STS Coach-applicatie vormen een unieke combinatie. Je leert er alles over tijdens de opleiding.

Opvolgen - Online tools om je klanten op te volgen

Opvolgen - Online tools om je klanten op te volgen

Opvolgen van je klanten is essentieel. De SportMed app is de nieuwste telg in het monitoring gamma. In combinatie met een bluetooth hartslagzender (borstband, polsunit, ...) wordt een telefoon omgetoverd in een instrument voor trainingssturing en registratie. Of kiest de klant liever voor een HRC (SportMed hartslagmeter) want dat behoort ook tot de mogelijkheden. Deze monitoring tools zijn meteen een aanvullende bron van inkomsten en vormen de basis voor een beloningsysteem waarmee we in de nabije toekomst naar buiten komen.

Optioneel: lanceer je eigen retail shop en/of geniet van grote kortingen bij de aankoop van materiaal

Optioneel: lanceer je eigen retail shop en/of geniet van grote kortingen bij de aankoop van materiaal

Heb je klanten die op zoek naar trainingstools om thuis te trainen? Het aantal personen dat investeert in trainingstools om thuis te kunnen sporten is enorm. Lever je klanten voortaan zelf de apparatuur die ze wensen en laat deze extra inkomsten niet langer liggen. Via 'SportMed for PT' wordt je gelicentieerd POS van kwalitatief materiaal in alle prijsklassen. Maar dan wel zonder omzetverplichting en je hoeft geen stock aan te leggen. Bestellingen worden geleverd aan huis van de klant en je klanten genieten van een service na verkoop. Alles wordt voor je geregeld. Aankopen van eigen materiaal voor je PT-studio, fitnessruimte, ... met grote korting behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Opleiding - SportMed Academy

Opleiding - SportMed Academy

Via de SportMed Academy kan je genieten van een doorgedreven opleiding die je zowel inhoudelijk als praktisch alle informatie levert. Via 'blended learning', een interactieve manier van leren die deels online verloopt via de SportMed eCampus en deels bestaat uit praktijk oefeningen, leer je alle in en outs van de SportMed methode voor cardiotraining en het PT-Cardioconcept.

Support - SportMed Service Center

Support - SportMed Service Center

Voor ondersteuning, zowel inhoudelijk, praktisch als op technisch vlak kan je terecht bij het SportMed Service Center. Het SSC levert zowel telefonische support, via remote desktop of zelf wanneer nodig, met een bezoek ter plaatse. Je verneemt er alles over tijdens de opleiding.